Solskin, en let brise, kølige dukkerter i havet og dovne eftermiddage tilbragt i skyggen af en parasol. Hvad er ikke at elske...? Vi nyder alle vores smukke planet, vi deler, og det er derfor, vi skal passe på den!

Biologisk nedbrydelig PVC pool

Hos SUNNYLiFE ændrer de nu den måde, vi tænker om planeten på - hjemsted for vores elskede oceaner og strande. Så i denne sæson lancerede de deres første biologisk nedbrydelige produkt. Fiesta Mariposa Recycled Bio Poolen er lavet af biologisk nedbrydelig PVC, et unikt materiale, som er designet til at nedbrydes inden for 2-3 år og kan genanvendes på kommercielt niveau. Med en blød fornemmelse og høj holdbarhed er biologisk nedbrydelig PVC en gevinst for hele familien og planeten!

Som en del af SUNNYLiFEs seneste kunstnersamarbejde er poolen dekoreret med originalt kunstværk fra den Sydney-baserede kreative Daimon Downey. Du burde ikke skulle ofre miljøet for at nyde sæsonens hotteste trends - Fiesta Mariposa Recycled Bio Pool er den perfekte miljøvenlige måde at opnå din ultimative sommerstil på!

Du finder Fiesta Poolen her sammen med vores andre udvalgte produkter fra SUNNYLiFE.

×