'Havana Banana' Kollektionen fra Kodanska

En Hyldest til Farver og Unikke Designs

Hos Kodanska er de stolte over at præsentere nye mesterværker, den eksklusive 'Havana Banana' kollektion. Denne enestående serie af mundblæste skåle er af højeste kvalitet og udstråler et karakteristisk og originalt udtryk, der vil fange alles opmærksomhed.

For at skabe 'Havana Banana' kollektionen bliver hver eneste skål fremstillet med omhu og ekspertise. Det hele starter med at farverne blandes manuelt, og sølvstøv drysses omhyggeligt ind i glasset, hvilket resulterer i en strålende og unik effekt. Hver skål bliver derefter mundblæst, formet, afrundet og skåret af dygtige glaspustere, der bringer deres håndværk til live.

Hvad der virkelig gør 'Havana Banana' kollektionen unik er, at den findes i fem forskellige farver, hver med deres helt unikke kombination af farver, mønstre og udtryk. Du kan vælge mellem Banana Green, Cotton Candy, Banan Split, Blue Lagoon og Banana Pink. Uanset hvilken farve du vælger, vil hver skål være en harmonisk, munter og farverig tilføjelse til din borddækning.

Vi er også begejstrede for at fortælle, at 'Havana Banana' kollektionen er velegnet til opvaskemaskinen, når det køres på det skånsomme glasprogram. På den måde kan du nyde skønheden af disse glasskåle i lang tid fremover, uden at gå på kompromis med deres kvalitet og udseende.

Udforsk vores hjemmeside for at opleve den fulde skønhed og mangfoldighed i 'Havana Banana' kollektionen. Lad dig forføre af farverne, det karakteristiske design og den håndværksmæssige kvalitet, der gør disse skåle til ægte kunstværker. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller leder efter den perfekte gave til en særlig person, vil 'Havana Banana' kollektionen fra Kodanska helt sikkert imponere.

Lad dine sanser udforske verdenen af farver og design med 'Havana Banana' kollektionen fra Kodanska. Skab uforglemmelige øjeblikke ved dit bord og giv din indretning et strejf af unikke og farverige detaljer. 'Havana Banana' kollektionen er et statement om din personlige stil og smag for æstetik. Oplev den i dag og lad dig fortrylle af denne eksklusive samling af mundblæste skåle.

Se hele kollektionen fra Kodanska her

×