Er der forskel?

Indtil foråret 2022 var der ingen forskel på foldekasserne fra Aykasa og HAY i farver og størrelser.

Lidt historie

Aykasa er designet i 2007, og blev oprindeligt lavet til restauranter, høst af grøntsager og til fødevareindustrien - deraf den fødevaresikre plasttype og den stærke kvalitet, som ikke matches af andre kasser på markedet i dag.

Kasserne er også perfekte til mange andre formål - og blev derfor præsenteret på Formland messen i sommeren 2018.

Senere samme år tilføjede HAY Aykasa foldekasserne til deres sortiment under navnet 'colour crates'. De produceres af Aykasa på nøjagtig samme Aykasa produktionsanlæg i Tyrkiet. De to produkter - HAY-'colour crates' og Aykasa-foldekassen - er nøjagtig ens, med en lille forskel: Aykasa-kasserne, der blev produceret til HAY, var uden Aykasa-logoet på kassen.

For at opsummere: De (nu udfasede) HAY-farvekasser og Aykasa-kasserne er nøjagtig det samme produkt (farver, størrelser osv.), begge fremstillet af Aykasa.

 

Den nye HAY foldekasse

HAY lancerede i foråret 2022 en ny version af foldekassen - stadig kaldet 'colour crates'. Forskellene mellem disse og Aykasa er:

  • de nye HAY-kasser er lavet i Kina
  • de nye HAY-kasser er ikke fødevaregodkendte
  • de nye HAY kasser kommer i mindre dimensioner

Det betyder, at den nyudgivne HAY farvekasse ikke passer i størrelserne med de originale Aykasa foldekasser.


Så har du HAY 'colour crates' købt fra 2018 til slut 2021, og gerne vil have flere i matchende farver og størrelser, så er det de originale foldekasser fra Aykasa, du skal købe.


Vi håber, du blev meget klogere på forskellene - du kan finde de originale Aykasa foldekasser lige her

×