Flow-kollektionen fra Kodanska

Dyk ned i en verden af farverig og kunstnerisk indretning med den enestående 'Flow' kollektion fra Kodanska. Disse glaskreationer er ikke blot smukke, men de er også resultatet af en legende tilgang til design. Inspireret af knust glas og stofrester, udvikler hvert stykke sig til unikke mønstre, striber eller grafiske designs. Lad os udforske denne kollektion og se, hvordan 'Flow' kan skabe glæde og æstetisk skønhed i dit hjem.

Farverig legende tilgang til design

Opdag magien bag 'Flow' kollektionens farverige tilgang til indretning. Farverne er ikke tilfældigt valgt, men skabt gennem en proces af knust glas og genbrugte stofrester. Hvert glas udvikler sig til unikke mønstre, der tilføjer liv og personlighed til rummet. Med 'Flow' kan du skabe en legende og kunstnerisk atmosfære i dit hjem.

Designeren Marie Graffs Inspirationskilde

Lær om designeren bag 'Flow' kollektionen, Marie Graff, der blev inspireret af udtrykket 'go with the flow'. Hun har eksperimenteret med glaskunstens uforudsigelighed og materialer som knust glas og stofrester. Disse eksperimenter førte til skabelsen af 'Flow' Mini Vase og etableringen af Kodanska, der begyndte i Tjekkiet under Marie og hendes families ophold der.

 

Muligheder for Sammensætning

Opdag de forskellige muligheder for at kombinere 'Flow' Mini Vase med andre stykker fra kollektionen. Fra Flow Vase og Carafe til Flow Longdrink og Flow Tumbler kan du skabe et inspirerende og æstetisk univers ved at mikse og matche farver og designs på tværs af kollektionerne. Lad din kreativitet flyde frit og skab et unikt udtryk i dit hjem.

Bemærkelsesværdig Unikhed

Vær opmærksom på, at et hvert af produkterne i 'Flow'-serien er mundblæst i Tjekkiet og består af tre lag glas. Dette betyder, at farveintensiteten, mønsteret og det samlede udtryk af hvert eneste produkt vil være unikt. Du får dermed et eksklusivt og personligt kunstværk, der skiller sig ud og tilføjer karakter til dit hjem.

 

Den legende 'Flow' kollektion fra Kodanska tilbyder en æstetisk og farverig tilføjelse til dit hjem. Lad dig fortrylle af det unikke design skabt af knust glas og genbrugte stofrester, der udvikler sig til smukke mønstre og striber. Udforsk mulighederne for sammensætning og skab dit eget kunstneriske univers. Bemærk den bemærkelsesværdige unikhed af et hvert produkt i 'Flow'-serien  og lad det være et eksklusivt kunstværk, der fremhæver din personlige stil.

Se alle de smukke produkter i kollektionen lige her

 

×