Design filosofien

Kærlighed i alles hjem og lys i alles liv!

Goodnight Light® har sammensat et team af mennesker, der er forpligtet til de højeste standarder for håndværk gennem designinnovation og kreativitet. 98% af deres produktsortiment er lokalt fremstillet i Barcelona.

Med åbent sind og medfølelse for miljøet, overholder de ansvarlig brug af materialer. Det PET, de bruger til produkterne er 100 % genanvendeligt. Polyethylenterephthalat (PET) er en yderst genanvendelig plastikharpiks og en form for polyester, der er både let og brudsikker.

De fremstiller begrænsede mængder i lavemissions-, energieffektive og socialt ansvarlige fabrikker. De bruger konsekvent de fineste og mest pålidelige råvarer, som bidrager til et langtidsholdbart produkt og en god forbrugeroplevelse.


Emballagen

‘Ready to gift’' - Goodnight Lights produkter er 'Klar til at give' deres iøjnefaldende gaveæsker af høj kvalitet gør ikke kun et godt førstehåndsindtryk, men beskytter også indholdet sikkert og øger forventningen til 'un-boxing' - forventningsglæden ved at pakke produktet ud.

Hvor det er muligt, bruger de genbrugspap, og bruger ansvarligt minimumsmængden af plastikindpakning.

Hvis det ikke er sjovt, hvorfor gøre det så?

Du kan altid stole på at Goodnight Light® har et passioneret engagement i positivt og innovativt design. De er konsekvent motiveret af et godt humør og en vedholdende eventyrlyst.

Se vores udvalg af Goodnight Light produkter her

×