indre er livligt og tidløst design – Fordi din hverdag skal være smuk!

indre er keramik - håndlavet til dig.

  • Til enhver lejlighed, fordi ikke hver dag er ens.
  • Med rene linjer og farver, der tillader orden og et ryddeligt kaos.
  • Sofistikerede, robuste og nemme at vedligeholde.
  • Fremstillet i hånden og regionalt i Tyskland, fordi korte afstande og bæredygtighed ikke kun er godt for klimaet.

Marianne er grundlægger og produktdesigner af indre, og hun fortæller...

Marianne, du sætter to klare betingelser for hvert produkt og for dig selv.

"Det skal være ærligt og smukt. Ingen chichi. For produktet betyder det, at det skal være tidløst og enkelt, at det skal være praktisk og lavet med ærligt håndværk. For mig betyder det at følge klare linjer, være fair og autentisk."

Hvor kommer ideerne fra?

”Mine omgivelser inspirerer mig primært: farver, former, stemninger og hverdagssituationer. Jeg elsker også skandinavisk enkelhed, den nordiske stil. Jeg prøver at samle det i mine designs. Altid med præmissen: Det skal være funktionelt, ærligt og smukt og samtidig overkommeligt.

Når mine keramiske produkter bringer glæde og bliver en daglig følgesvend, fordi de er alsidige og nemme at passe på, så fylder det mig med stolthed.”

Gør du dette helt alene?

”Jeg fokuserer på idégenerering, designudvikling og forretningsledelse. I mit atelier i Frankfurt eksperimenterer jeg med former og farver og laver prototyper. Fremstillingen af ​​de keramiske stykker sker efter mine form- og farvespecifikationer i hånden i et lille keramikværksted i Westerwald med naturlige råvarer fra regionen. Glasurerne er fødevaresikre og brændes i energibesparende gasovne. Så jeg bruger eksisterende ressourcer og knowhow, har korte transportveje og understøtter tysk håndværk. Parallelt med denne hovedkollektion lavede jeg selv en lille, limited edition, studio-udgave med casting-teknikken direkte i mit studie.

Vi har hos no beige et stort udvalg fra Marianne og indre Ceramics. Vi har også været så heldige at få lov til at forhandle hendes Studio Kollektion, der fremstilles i et meget begrænset antal - du finder alle de skønne og tidsløse produkter fra indre her

×