OYOY Living Design er mere end bare et design brand. OYOY er for den moderne familie der i deres søgen efter at genkalde barndomsminder også ønsker at skabe nye. Alle kollektioner udspringer i de danske designtraditioner med et fokus på det simple og funktionelle. OYOY repræsenterer en legende, men enkel og æstetisk designretning, der skaber rammerne for familiens daglige liv.

OYOY er et stærkt dansk designbrand, der leverer tilbehør til børn, voksne og de hjem, de bor i. De er respektfulde og dedikerede i forhold til produkterne de fremstiller, alle involverede mennesker og vores omgivelser - altid med en kreativ og legende tilgang.

Inspirationen

Det danske firma OYOY Living Design A/S blev grundlagt i januar 2012 af den danske designer Lotte Fynboe. Klassisk, funktionel og tidløs, kollektionen byder på unikke detaljer og fængslende farvekombinationer. Inspireret af traditionelt dansk design er produkterne inspireret af Lotte Fynboes egne barndomsminder. Ud fra disse minder skabes unikke produkter med vægt på at få form og funktionalitet til at spille sammen.

Hvor stammer navnet OYOY fra?

NAVNET OYOY // Navnet OYOY Living Design er inspireret af bogstaverne OY, som siden 1929 har været emblem på alle danske fly. Så uanset hvor i verden de danske fly befinder sig er følelsen og tilhørsforholdet til Danmark essentielt. OYOY er stolte af deres rødder og bogstaverne OY betegner den danske arv.

Se OYOY Kollektionen her

×